+4.0745.319.855 | Bran, Predelut, Nr. 111, Brasov

Ne gasiti si pe:

Oferte Speciale

Cel mai uimitor sejur cu oferte speciale de cazare la Bran. Pensiunea Oana Boutique in inima Bran-ului!

Pensiunea Oana Boutique iti pune la dispozitie  oferte speciale de cazare la Bran pe tot parcursul anului. Fie ca vrei sa evadezi din zona urbana pentru un weekend romantic, fie ca vrei sa ai parte de adrenalina pe meleagurile din zona Bran , sau doar vrei sa te relaxezi inconjurat de programe folclorice si formatii de muzica live.

Iti vom indeplini fiecare dorinta astfel sederea ta la Bran sa fie una de neuitat. Statiunea Bran este una cu renume pe plan international deoarece obiectivul turistic principal este Castelul Bran cunoscut in lumea occidentala ca si Castelul lui Dracula pe baza domnitorului Vlad Tepes a carui imagine este deja asociata in majoritatea filmelor cu vampiri din intreaga lume.

In concluzie o cazare in zona Bran este una de care orice roman are nevoie deoarece este una dintre destinatiile de top din intreaga lume datorita istoriei de care a avut parte si de mirificul sau Castel Bran si de toate povestile create pe aceasta tema cu Dracula.

Evadare romantica la munte

Iti doresti sa petreci clipe de neuitat cu persoana iubita si sa evedezi din zona urbana ? Cazare in inima Bran-ului unde puteti petrece cele mai frumoase nopti impreuna cu partenerul de viata.

Vezi detalii

Oferta speciala 1 martie – 22 decembrie

Pensiunea Oana Boutique va pune la dispozite cazare in inima naturii, la Bran, unde veti avea parte de cea mai frumoasa si plina de bucurii vacanta.

Vezi detalii

CAZARE SI OFF-ROAD LA BRAN

Nu ai parte doar de cazare la Bran dar si de activitati extreme. Va oferim sansa de a merge cu masini 4×4 prin minunata zona Bran pentru ca stim ca oricine are nevoie de putina adrenalina.

Vezi detalii

Va asteptam la Bran!

pensiunea oana boutique oferte speciale de cazare la bran
Pensiunea Oana Boutique va ofera cele mai bune conditi de cazare din zona Bran pentru un sejur de neuitat.
OFERTA PROMOTIONALA!
Obtineti 10% reducere la cazare daca va abonati la newsletterul nostru!